Over Boeddha.online

Bij

Boeddha.online

koop je inspirerende producten voor meditatie, Tibetaans boeddhistische artikelen en yoga gerelateerde producten. Met deze producten levert Boeddha.online een positieve bijdrage aan spirituele ontwikkeling en geluk. Iedereen is op zoek naar geluk. Ons leven voert ons richting geluk.

Van elk verkocht artikel doneert boeddha.online een percentage van het bedrag van het verkochte artikel aan stichting Bodhisattva, die ervoor zorg draagt dat het geld bij het JBCF, de Jeanine en Billy’s Children Foundation in Cambodja terecht komt.

Voor meer info info@boeddha.online of 06 31682535. Veel plezier met winkelen!

Bankrekeningnummer NL32ABNA 0 591 6882 47

t.n.v. RON ONTWERP

Omdat we elkaar niet echt kunnen zien en met elkaar kunnen praten zoals in een echte winkel in de straat of in het centrum van de stad en het wel prettig is om te weten wie er nu eigenlijk achter Boeddha.online zit, kun je hier iets over de oprichter en eigenaar lezen. Mijn naam is Ron en al jaren houd ik mij met het boeddhisme bezig. Mijn interesse is gewekt tijdens een eerste bezoek aan de Stichting Bodhisattva in Huis ter Heide, vlakbij Zeist. Nog steeds volg ik daar Dharma-lessen van Dorien Quik. Graag draag ik mijn steentje bij om het boeddhisme als levensfilosofie onder de aandacht te brengen. Mededogen en vriendelijkheid is ook mijn religie geworden.