De Tibetaans boeddhistische webwinkel van Boeddha.online

Neem een kijkje in de winkel en zie de leukste en mooiste Tibetaanse producten. Klankschalen, mooie grote beelden van Boeddha en Tara, grote sfeerlichten in lotusvorm, aparte wierookbranders en lekkere kruidenthee van Bad Heilbrunner en Maharishi Ayurveda. Creëer een leuk en knus hoekje in je woonkamer zodat je daar een heerlijk rustige plek hebt om te mediteren. Je kunt daarbij gebruik maken van de houten altaartjes en beelden. Mediteren is heerlijk en je geest wordt weer vredig en kalm en kan daardoor de leefomstandigheden in alledaagse situaties beter aan en is hierdoor minder afhankelijk van invloeden van buiten af. Je geest wordt evenwichtig en kan hierdoor langer vertoeven in zijn natuurlijke staat die vredig en alert is. Stiltemeditatie is een wijdverbreide en heel eenvoudige wijze om de geest tot rust te brengen zonder dat voorkennis vereist is.

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen