Geplaatst op

De Moeders Geuren wierook

Natuurzuivere De Moeders Geuren wierook

De Moeder’s Geuren wierook wordt al ruim 40 jaar in de eigen De Moeders Geuren wierookfabriek in India zelf gerold. In 1977 begonnen we in India met het idee wierook van de hoogste en beste kwaliteit te maken. In de wereld om ons heen is sindsdien veel veranderd; bij ons absoluut niet! We maken nog steeds een goudeerlijk product op een transparante wijze.

De materialen en verpakkingen zijn van duurzame en hergebruikte afkomst. Uitsluitend natuurlijke ingrediënten worden in de geurproducten gebruikt.

Alle medewerkers in de fabriek in India ontvangen een goed loon met veel voordelen en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fiets en een huwelijksbijdrage. Bovendien kunnen we spreken van optimale werkomstandigheden in de fabriek in India.

Gemiddeld gaat meer dan 50% van de winst naar ontwikkelingsprojecten.

De Moeder’s Geuren wierook is puur natuur en handgemaakt. De pure geuroliën worden aan het wierookdeeg toegevoegd voordat de stokjes met de hand worden gerold.

Al ruim 40 jaar is de geur van de producten hetzelfde gebleven. Het geheim hiervan is dat De Moeder’s Geuren dichtbij de natuur is gebleven. Roos, Lavendel of Jasmijn zijn al duizenden jaren populair. We ontwikkelen zelf onze geuren, we rollen zelf de wierook, we verpakken het zelf in India en we distribueren het zelf naar de winkel en de consument. Een eerlijk product voor een eerlijke prijs.

Wierook is één van de oudste producten op onze aarde. De Egyptenaren kenden het al meer dan 5000 jaar geleden en gebruikten dezelfde ingrediënten en oliën bij het balsemen van hun farao’s. Ooit was wierook duurder dan goud en werd het duizenden kilometers vervoerd met karavanen. Wierook werd voornamelijk gebruikt om in contact te komen met de goden en hen met wierook en adoratie te bewegen te helpen bij belangrijke gebeurtenissen om deze goed te laten verlopen. Nu wordt wierook het meest gebruikt om een prettige en schone atmosfeer te scheppen waarbij we tot rust kunnen komen.