Sfeer creëren in huis met wierook

Je hebt een gezellig huis en je bent er best tevreden over maar je wilt nog meer sfeer creëren. Een trendy woonkamer met de perfecte meubeltjes en woonaccessoires. Ook de verlichting is helemaal zoals je die wil. Er staat een mooi Boeddhabeeld op de vensterbank en een nog mooier beeldje van Boeddha op een kastje naast de bank.
Toch mis je nog iets. Je wil een beetje meer een ontspannen gevoel krijgen. Wierook prikkelt je zintuigen en helpt je heerlijk te relaxen. Om die reden wordt wierook ook vaak gebrand tijdens meditatie en yogaoefeningen. Bovendien verdwijnen nare geurtjes als sneeuw voor de zon. Steek dus snel een wierookstokje aan en ervaar gelijk de rust die ervan uitgaat.

Zuiver en eerlijk

De met de hand gerolde masala wierook van De Moeder’s Geuren is zuiver. Pure geuroliën worden aan het deeg toegevoegd voordat de stokjes met de hand worden gerold. In de fabriek in India worden alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt. Verpakkingen en materialen zijn van duurzame en/of hergebruikte afkomst. De fabriek is in 1977 gestart en nog steeds wordt eenzelfde goudeerlijk product verkocht.

Gezond

De rook van natuurlijke producten zoals bloemenwierook en kruidenwierook, vermindert binnen 1 uur 94% van het aantal bacteriën in de lucht. Het zuivert de lucht en desinfecteert. Maakt de omgeving schoner. Een geweldig resultaat van het branden van wierook. Dit gegeven, afkomstig uit een onderzoek gepubliceerd door de Amerikaanse Overheid PubMed.gov, US National Library of Medicine, National Institutes of Health, is voorgelegd aan corona experts. De coördinator van de Corona Facts Alliance antwoordde: ik beveel sterk aan om deze informatie voor nu te geloven en te delen. Laat om deze reden je oordeel over aan experts. Iedereen heeft een mening en velen denken het gelijk aan hun kant te hebben, maar het is altijd zoveel beter de rust te bewaren en het oordeel aan de experts te laten. Het gebruik van wierook is zo oud als de mens. In allerlei culturen werden geuren oorspronkelijk gebruikt voor religieuze doeleinden. Om te offeren en Goden gunstig te stemmen. Tegenwoordig dient het om de lucht te zuiveren en als pure ontspanning. Haal die fijne mystieke sfeer ook in je huis en ontsteek een wierookstokje!

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen