Wierook branden is goed voor je algehele gezondheid

Je houdt erg van sfeer en je bent ook heel gevoelig voor sfeer. Je wil gezellig, maar wel op een iets dieper vlak. Niet zomaar wat met elkaar kwebbelen over oppervlakkige zaken, wat op zijn tijd ook wel eens leuk is om te doen 🙂, maar heerlijk filosoferen over bijvoorbeeld de zin van het leven. En daarbij wil je een in een schone en gereinigde ruimte wonen en leven.

Salie, Heilig Hout en wierook branden is dan een goed idee. Allemaal reinigende producten. Wierook zuivert de lucht en maakt zelfs 94% van de bacteriestammen in de lucht binnen 1 uur onschadelijk, volgens een onderzoek, gepubliceerd door de Amerikaanse Overheid PubMed.gov, US National Library of Medicine, National Institutes of Health. Het begint met de goede wierookstokjes kopen.

Zuivere wierook

Het is heel belangrijk om natuurzuivere wierook te kopen en geen chemische wierook. De wierook van De Moeder’s Geuren is gemaakt van natuurproducten en kan daarom best wel eens wisselen van kwaliteit. Controle en de kennis waar de ingrediënten vandaan komen is daarom noodzakelijk. De zuiverheid van de oliën die als parfum gebruikt worden, wordt door De Moeder’s Geuren zelf gecontroleerd of wordt bij gerenommeerde parfum bedrijven aangekocht. Deze bedrijven garanderen en controleren ook zelf de kwaliteit.

Rollen met de hand

Wierookstokjes van De Moeder’s Geuren worden met de hand gerold. De parfum oliën worden voor het rollen toegevoegd aan het wierookdeeg. Dit is heel belangrijk om te weten, want bij de meeste andere merken worden de wierookstokjes pas na het rollen van parfum voorzien, door de stokjes met wierook te dompelen in chemisch verdunde parfum. Hierdoor weet je zeker dat wierook van De Moeder’s Geuren altijd natuurzuiver is waarbij gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke oliën. Door deze hoge kwaliteit is de prijs misschien ook iets hoger dan je gewend bent, maar daardoor krijg je wel het meest zuivere en natuurlijke product en de meest zuivere geur. Deze zuiverheid van de gebruikte ingrediënten bepaalt hoe delicaat een geur kan worden gemaakt. Zachte en ronde geuren kunnen alleen met kwaliteitsingrediënten gemaakt worden. Reinig je huis en je leefomgeving en ga heerlijk genieten van de wierook van De Moeder’s Geuren. Ervaar!

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen