Een glimlach door een kaartje

Zelf vind je het ook fijn om een leuke verrassing te krijgen. Als er een leuk berichtje voor je op je smartphone verschijnt komt als vanzelf die glimlach. Je wil iemand anders ook graag zo’n fijne glimlach bezorgen. Schenk een glimlach door een kaartje. Jij wordt er gelukkig van, die ander ook!

Stuur meteen die leuke wenskaart naar je vriendin omdat ze binnenkort jarig is, wens je zieke broer beterschap of verstuur een paar dikke zoenen naar je vriendje. Extra leuk als je een prachtige wenskaart verstuurt die gemaakt is van echt rijstpapier. Alle mensen willen zich gelukkig voelen. Zodra jij een beetje geluk schenkt aan een ander, wordt je zelf ook gelukkiger.

Wenskaart versturen

Het online versturen van een wenskaart via Boeddha.online is heel eenvoudig. Vul bij verzendadres het adres van degene in naar wie je de kaart wil sturen. Op de afrekenpagina schrijf je bij bestelnotities wat je op de kaart wilt vermelden. Wij schrijven deze tekst voor jou op de kaart en sturen de kaart naar de persoon die jij wil verrassen! Die krijgt hem dan lekker ouderwets gewoon op de deurmat bezorgd door de postbode.

Feestje

Maak er een feestje van. Neem lekker de tijd om een inspirerende tekst te bedenken. Kies de mooiste kaart uit, bijvoorbeeld die van Boeddha Manjushri, met zijn zwaard dat door onwetendheid snijdt en met het boek van transcendente wijsheid. Prachtig. Of de Blauwe Boeddha, ook wel Medicijn Boeddha genoemd, Boeddha Men Gyi Lama of Boeddha Bhaisajyaguru, de Boeddha van genezing. Ook zijn er leuke wenskaarten met zaden die de ontvanger in de grond kan doen en zo plantjes laten groeien. En de speciale felicitatiekaarten met wierookstokjes! Dit is een heel erg leuke wenskaart met 6 stokjes wierook in de geuren Amber, Rozen en viooltjes en Lotus. Amber voor een gevoel van vriendschap, Rozen en viooltjes voor een gevoel van blijdschap en Lotus voor een gevoel van geluk. En daarop hartelijk gefeliciteerd in 38 talen. Geluk toch? En een glimlach.

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen