Je hebt een druk leven. Een drukke baan die je absoluut wil behouden, je kinderen die naar school moeten en wat moet je nu weer eten? Je hebt het gevoel dat je alles tegelijk moet doen en dat je er best wel alleen voor staat. Door de stress slaap je ook niet meer zo goed en daarom ben je nu op zoek naar een middel dat kan stress verminderen.

In het begin van de vorige eeuw heeft dr. Bach iets geweldigs ontdekt. Dat je door middel van bloesemremedies wordt aangezet om je emoties, je geest en daarmee je lichaam weer in balans te brengen. Als je bijvoorbeeld last van stemmingswisselingen hebt en zo nu en dan een beetje prikkelbaar bent kun je Bach bloesem therapie proberen. Ook als je een keer heel erg van iets geschrokken bent en heel verdrietig over iets bent of heel erg zenuwachtig voor een examen bent is het een goed idee om een Bach bloesem consulent in te schakelen.

Natuurlijk

Dr. Edward Bach was de ontdekker van het Bach bloesemremediesysteem. Dit is een eenvoudige methode met gebruik van 38 verschillende bloemen van in het wild groeiende planten, struiken en bomen. Ze zijn 100% natuurlijk, geen van allen schadelijk en hebben geen ongewenste bijwerkingen. Bovendien zijn de remedies absoluut niet verslavend en kunnen ze naast andere therapieën en geneesmiddelen gebruikt worden. De bloesemremedies hebben absoluut geen nadelige invloed op andere therapieën en kunnen daarom perfect veilig naast bestaande therapieën gebruikt worden.

Wegwijs

Een gediplomeerd en geregistreerd Bach Bloesem Consulent en Official Bach Foundation Registered Practitioner (BFRP) ondersteunt en helpt je bij het samenstellen van de voor jou geschikte remedies. Bovendien maakt ze je wegwijs in de bloesemremedies zodat je in de toekomst ook zelf je remedies kunt samenstellen. Tijdens het consult worden er samen met jou maximaal 7 Bach bloesems geselecteerd die op jouw emoties en vraag aansluiten. Minder stress of minder angst? Meer vitaliteit of minder somberheid? De mix van Bach bloesems wordt gemaakt in een flesje met zuiver en natuurlijk bronwater. De bloesemremedie neem je dagelijks in, 4 x 4 druppels in je mond. Ben jij ook één van die mensen die door de hectiek van de dag en de drukte in het leven emotioneel enigszins uit balans is geraakt? Altijd maar doorgaan, stoppen is niet iets voor jou. Je gedachten zijn alleen maar bij morgen en overmorgen, bij volgende week en volgend jaar. Het loopt allemaal niet zoals jij wil en je reageert soms best wel een beetje te heftig. En toch let je op je voeding, je sport regelmatig en je zorgt verder goed voor jezelf. Wat doe je verkeerd? Want je vindt het leven wel zwaar, je bent onzeker over van alles en je voelt je absoluut niet rustig. Dr. Bach onderzocht de dieper liggende oorzaak van de problemen. Niet goed in je vel zitten veroorzaakt disbalans. En die disbalans zorgt voor problemen in je lichaam. De 38 bloesemremedies van dr. Edward Bach (arts en bacterioloog) hebben stuk voor stuk een unieke uitwerking op je emoties. Emotionele problemen worden laagje voor laagje opgelost. Zo komen lichaam en geest weer fijn in balans. En jij dus ook.

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen