Boeddha, Ohm, Lotus, hout, zilver of goud?

Je geeft je favoriete mala’s, armbanden, kettingen en andere sieraden natuurlijk graag een fijn plekje. Je wil niet dat ze overal door het huis slingeren en je vindt het een prettig idee als ze stofvrij en veilig uit het zicht liggen opgeborgen. Altijd op dezelfde plek en je bent ze nooit meer kwijt.

Bewaar een mooie sieradendoos op je slaapkamer

Perfect om je ringen en armbanden, kettingen en oorbellen, je geliefde mala en het bedelarmbandje van vroeger netjes op te bergen. Die prachtige koperkleurige sieradendoos met de afbeelding van een lotusbloem staat fantastisch in je interieur. En wat dacht je van die zilverkleurige sieradendoos met de afbeelding van Boeddha erop? Allemaal bekleed met mooi zacht vilt.
De sieradendozen bij Boeddha.online zijn met zorg uitgekozen en zijn dozen of kleine kistjes van hout, mdf, aluminium, vilt en metaal. Gemaakt om jouw boeddhistische sieraden in te bewaren. De sieradendozen zijn voorzien van een gravering of een opdruk van boeddhistische symbolen zoals het Om of Ohm teken, een Lotus of met de afbeelding van Boeddha.

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen