Online cursus Boeddha tekenen

Je vindt het leuk om over Boeddha en de geschiedenis van de Thangka te leren en deel te nemen aan meditaties. Je voelt je erg aangetrokken tot het boeddhisme en je wilt er meer van weten, je erin verdiepen. Tekenen en schilderen lijkt je heel fijn om te doen, maar je weet niet precies hoe je moet beginnen. In de tekenvideo, onderdeel van de online cursus Boeddha tekenen, worden stap voor stap de afzonderlijke lijnen getoond, waardoor je straks zelf een geweldig mooie tekening van Boeddha kunt maken. Het is een geweldige ervaring om te zien wat je kan. Het is bovendien heel vredig en vervullend, zoals één van de cursisten onlangs vertelde.

Dalai Lama

De afgelopen drie keer dat Zijne Heiligheid de Dalai Lama Nederland bezocht, in 2009, 2014 en 2018, is Carmen Mensink gevraagd hem op een bijzondere manier te verwelkomen door een grote 9 meter lange speciale beschildering van de acht gunstige symbolen te maken. Carmen zelf is je lerares tijdens de online cursus Boeddha tekenen.

Retraites

Mensen van over de hele wereld komen samen om te genieten van de Tibetaanse teken- en schilderretraites die, met de meditatiesessies en lezingen over boeddhistische kunst en symboliek, een diepgaande ervaring zijn. Verblijf en alle maaltijden zijn inbegrepen, evenals de prachtige omgeving, het heerlijke eten en de nieuwe vriendschappen die je zult sluiten! Er is geen teken- of schilderervaring voor nodig.

Online cursus Boeddha tekenen privé

Carmen Mensink biedt ook individuele thangka teken- en schildercursussen aan in haar studio in Amsterdam. Voor 1 tot 4 personen. Kijk snel op de website voor de mogelijkheden.

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen