Het is fijn om aandacht te krijgen en het is hartstikke leuk om een kaartje te ontvangen. Heerlijk om te ervaren dat iemand aan je denkt. Ook een kaartje versturen is fijn om te doen. Dat iemand een mooie wenskaart uitzoekt, er iets waardevols opschrijft en het dan naar jou verstuurt. Denk eens na over de tekst die je op de kaart wilt zetten. Met een standaard tekst wordt het misschien snel een beetje saai en het is juist heel erg leuk om zelf teksten te verzinnen. Een grappige tekst die echt bij de vrolijke happening en bij die bepaalde persoon past. Of juist een hele ingetogen tekst bij een nare gebeurtenis. In ieder geval dus een tekst die perfect bij de situatie past. Soms is het wel eens lastig om zelf iets te schrijven, maar dat is helemaal niet erg. Het feit dat je aan iemand denkt en hem of haar een kaartje stuurt, is al fantastisch! Op Boeddha.online kun je hele mooie kaartjes en wenskaarten online kopen en er je vriendin of vriend mee verrassen. Je kunt ook een kaartje uitzoeken op de site en er door Boeddha.online op laten schrijven wat je zelf geschreven hebt. Wij versturen de kaart dan naar je vriend of vriendin. Heel makkelijk en zonder extra kosten.

Kaarten met teksten

Er zijn wenskaarten met leuke teksten op de voorzijde, boeddhistische wenskaarten en kaarten met wierookstokjes. Vriendschapskaarten, felicitatiewenskaarten en antistresskaarten. Kaarten zijn een heel leuke en eenvoudige manier om iemand een fijne verrassing te bezorgen. En al helemaal in moeilijke tijden is het fijn om een kaartje te krijgen. Geef de ander het gevoel dat er aan hem wordt gedacht en dat die niet alleen is.

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen