In huis gezellig maken

Het is herfst en de dagen worden korter. Het is steeds vroeger donker en de lampen doe je eerder aan. Lekker met elkaar een kopje thee drinken en dan is het fijn om een paar kleine sfeerlichtjes aan te steken. Een waxinelichtje branden in een gekleurde lotusbloem van doorzichtige schelpen is een echt feestje!

Wordt vrolijk en warm van die mooie kleuren en het fraaie lichtspel. Je kunt ook één of een paar mooie oosterse lantarens op je dressoir neerzetten en daar theelichtjes of kaarsjes in branden. Warme rode en gele kleuren zijn fantastisch voor in je woonkamer. Ga lekker spelen met licht en creëer met Oriëntaalse lantarens een speciale en mystieke sfeer. Het licht van een Oosterse lantaarn brengt rust en gezelligheid.
Je kunt de Oosterse lantaarn thuis in de woonkamer neerzetten en er een waxinelichtje in branden.

Sfeerlicht

Om het binnen knus en gezellig te maken heb je licht nodig. Brand een waxinelichtje in een sfeerlicht in de vorm van een lotusbloem. Hier zit gelijk een mooie symboliek in. De echte lotus groeit vanuit de modder onder water heel krachtig naar het licht toe. Eenmaal op het water kun je prachtige bloem van de lotus waarnemen. Helemaal schoon en zonder een spatje modder! Zie nu de modder als de onwetendheid en lijden, samsara. Groei, wordt wijzer tijdens de jaren en bereik heel misschien verlichting. Dan straal je net als die mooie lotusbloem!

Lees hier nog meer over sfeerlichten.

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen