Schrijf je ervaringen op

Het boekje met blanco pagina’s, heerlijk om te zien, ligt voor je klaar. De harde omslag is fantastisch bewerkt met goudbrokaat. Dit notitieboek is gemaakt in Nepal. Boeddha is er op afgebeeld. Dit notitieboekje is niet meer een simpel boekje om iets in op te schrijven. Het is veel te mooi en te sierlijk. Je wil er je gedachten in opschrijven. Gedachten over de wereld van nu. Het leven zoals het nu is. Misschien ook je bevindingen en ervaringen die je hebt opgedaan tijdens meditatielessen, of ideeën in noteren die in je op kwamen tijdens je laatste lange strandwandeling.

Stress verminderen

Die ideeën maar ook je emoties opschrijven in dit prachtige notitieboek helpt je in het verwerken van trauma’s. Het is goed voor je gezondheid om gedachten op te schrijven. Van je af schrijven, noemen ze dat. Door die gedachten op te schrijven ga je jezelf beter leren kennen. Je gaat begrijpen waarom je steeds bepaalde gedachten hebt. Misschien zijn het steeds dezelfde die steeds weer terugkeren? Leer ervan. Krijg inzicht in je gedachtewereld en verminder op deze manier stress.

Ga lekker schrijven!

Gebruik dit mooie Boeddha notitieboek om al jouw gedachten op te schrijven. Maak er tekeningetjes bij, plak er teksten van de Dalai Lama bij.

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen