De beste rugzak

Je wil met je wandelpartner een fijn wandeling gaan maken. Lekker door het bos en langs weilanden. Herten of reeën zien, eekhoorntjes bespieden en misschien wel een vos spotten. Een rugzak is dan makkelijker dan een schoudertas, die is meer voor in de stad. Wat doe je in de rugzak? Water of thee in een handige drinkfles, koekjes zonder suiker of een paar gezondheidsrepen. En natuurlijk je andere spulletjes zoals een regenjasje, je pinpasje en zakdoekjes.

Voor iedereen een andere

Er bestaat geen rugzak die voor iedereen de beste rugzak is. Wel is er voor iedereen een passende rugzak. De één wil een hippe, de andere een stoere, jij wil een toffe en je partner een functionele. De rugzakken uit Nepal zijn fair trade gemaakt. Boeddha.online koopt ze in bij een vereniging van producenten, groothandels, detailhandelaren en pleitbezorgers die werken aan het bevorderen van sociaaleconomische en ecologische rechtvaardigheid. Enkele van de principes van eerlijke handel omvatten; eerlijk loon, milieuvriendelijke werkplekken, veilige en gezonde werkomstandigheden, financiële en technische ondersteuning. We bouwen aan een langdurige relatie en hebben respect voor culturele identiteit. Wanneer je bij Boeddha.online rugzakken en andere producten uit Nepal koopt, weet je zeker dat je dorpsambachtslieden in staat stelt om op hun land en bij hun families te blijven. Ze hoeven niet weken achter elkaar te in fabrieken ver weg te werken. Deze ambachtslieden kunnen nu hun families ondersteunen, de dorpseconomie verbeteren en de economische positie van ambachtslieden en gendergelijkheid versterken door deze manier van directe handel en eerlijke prijzen. In deze samenwerking drukken Nepalese ambachtslieden hun artistieke talenten uit en stimuleren ze hun creativiteit bij het ontwikkelen van unieke lijnen van ambachtelijke accessoires. Dit stelt hen in staat om hun culturele tradities op een financieel haalbare manier in stand te houden. Hun creatieve vrijheid stelt ons in staat om unieke en hoogwaardige handgemaakte artikelen aan jou te leveren.

Vooral mooi en leuk!

Het gaat er vooral om leuke en mooie dingen aan jou te verkopen. Voor een leuke prijs ook natuurlijk. De hippe rugzakken en schoudertassen uit Nepal zijn heel erg mooi en perfect draagbaar. Bekijk ze allemaal en ontdek de vele opberg mogelijkheden en de hipste uitvoeringen!

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen