Een wandkleed kopen met een oosterse uitstraling

Je loopt al een tijdje met het idee om je woonkamer te veranderen. Iets bevalt je niet helemaal en eigenlijk wil je een vrolijker en kleuriger interieur. Je vindt het te donker, te saai en te allemaal hetzelfde. Maar om nou alle muren te gaan behandelen!? Zonder opnieuw schilderen of behangen kan je toch je kamer snel een heel andere look geven. Een mooi wandkleed in een bepaalde stijl aan de muur zorgt voor een heel andere sfeer. Een oosterse sfeer, een Aziatische sfeer of gewoon een vrolijke sfeer. Een wandkleed of een grand foulard met een afbeelding van een kleurige mandala aan de muur maakt je blij. Zet er een paar mystieke oosterse lantaarns bij op die leuke sidetable en je woonkamer heeft onmiddellijk een andere uitstraling.

Dunne en dikke wandkleden

Bij Boeddha.online kan je kiezen uit een heleboel verschillende wandkleden. Indiase wandkleden met de hand geweven, dunne wandkleden bedrukt met prachtige motieven, wandkleden en banners met afbeelding van de chakra’s en mooie dikke wandkleden voor in je meditatieruimte. Bekijk de wandtapijten van gobelin die ontworpen en geweven zijn in Puducherry (voorheen Pondicherry, Zuid-India) door Tapisseries de la Mère, een weefatelier opgericht in 1976. De tapijten hebben verschillende ontwerpprijzen gewonnen. Door de jaren heen zijn de vrouwelijke wevers meester-gobelinwevers geworden en kunnen ze wandtapijten weven met een grote complexiteit en vol fijne en subtiele details. Zie de grand foulards van Boeddha.online, je wil een fijne en rustgevende sfeer creëren in je woonkamer. Met zo’n grand foulard van Boeddha.online schep je een spirituele en een beetje een mystieke sfeer in huis. Of kijk eens naar een Tibetaanse banner voor boven aan muur. Deze exquise banner uit Nepal met borduurwerk van 5 meter met 8 Gunstige Symbolen is een Tibetaans boeddhistische decoratieve plafondbanner van 500 cm! Hang hem rond je kamer aan de bovenkant van de muren net onder het plafond. Je kan ook een mooie Tsekhor ronde bannervlag kopen voor gebruik binnenshuis. Hij is 75 cm lang en 14 cm in diameter. Met de hand in Nepal gemaakt met behulp van een groot aantal prachtige veelkleurige zijden brokaten. Verder verfraaid met verschillende gekleurde kwasten bevestigd met kralen die vaak in paar worden gebruikt. Een Tibetaanse Tsekhor of Chukhor banner is een ongelooflijk mooie en kleurrijke versiering die meestal wordt gebruikt bij een altaar of in een heiligdom kamer, waaronder natuurlijk het altaar of de heiligdom kamer in je eigen huis.

Wandkleden, banners, grand foulards en deurhangers

In de categorie banners vind je de mooiste boeddhistische banners en deurhangers. Met prachtig brokaat, heldere kleuren en fijne stoffen. Neem eens een kijkje in de shop en ervaar.

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen