Wierookstokjes in een mooi doosje

Wierook van Boeddha.online is met de hand gerolde natuurzuivere milde wierook. Deze wierook van De Moeder’s Geuren werkt rustgevend, ontspannend en verbetert je stemming. Achter elke geur zit een geheim, want elke geur heeft zijn eigen werking en toepassingen. Je wil lekker tot rust komen voordat je gaat mediteren, lekker met een brandend wierookstokje. Eerst even stil worden van binnen. Bij jezelf komen. Dat zegt mijn Dharma-lerares ook elke keer als we gezamenlijk gaan mediteren. Wierook helpt je rustig te worden.
wierook cadeau

Wierook stokjes branden is goed voor je algehele gezondheid

Je houdt van een fijne sfeer en je bent gevoelig voor sfeer. Je wil gezelligheid maar dan wel graag op een dieper vlak. Niet zomaar wat met elkaar babbelen over oppervlakkige zaken, wat op zijn tijd ook wel eens leuk is om te doen 🙂, maar filosoferen over bijvoorbeeld de zin van het leven. En daarbij wil je een in een schone en gereinigde ruimte wonen en leven.

Schone wierookstokjes branden

Het is belangrijk om schone en natuurzuivere wierook te kopen en geen chemische wierook. De wierook van De Moeder’s Geuren is gemaakt van natuurlijke producten en kan daarom wel eens wisselen van kwaliteit. Controle en de kennis waar de ingrediënten vandaan komen is om deze reden noodzakelijk. De zuiverheid van de oliën die als parfum gebruikt worden, wordt door De Moeder’s Geuren zelf gecontroleerd of wordt bij gerenommeerde parfumbedrijven aangekocht. Deze bedrijven garanderen en controleren ook zelf de kwaliteit.

Heilig Hout, salie en wierook branden is een goed idee

Palo Santo of Heilig Hout, salie en wierook zijn allemaal reinigende producten. Wierook zuivert de lucht en maakt zelfs 94% van de bacteriestammen in de lucht binnen 1 uur onschadelijk, volgens een onderzoek gepubliceerd door de Amerikaanse Overheid PubMed.gov, US National Library of Medicine, National Institutes of Health. Het begint allemaal met de goede wierookstokjes kopen. Bij Boeddha.online!

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen