Je huis reinigen met salie helpt negatieve energie te verwijderen. In dit huis reinigen blog lees je hoe je een smudge rookceremonie uitvoert.

Als je gevoelig bent voor trillingen en energie wil je dat er, zeker in je huis, een fijne harmonie heerst. Je huis reinigen met witte salie is dan een goede keuze. Naast de antibacteriële eigenschappen van salie heeft witte salie in de smudge stick ook spirituele kracht. Door het roken van de Spiritual Healing Smudge Stick verwijder je negatieve energie.

De Spiritual Healing Smudge ceremonie

Wat heb je allemaal nodig?

salie smudge

  • Een Spiritual Healing Smudge Stick voor je woonkamer
  • Een Abalone Schelp om as van de verbrande salie op te vangen
  • Een bakje water om de smeulende smudge in te doven als je klaar bent met de ceremonie
  • Een aansteker of lucifers om de Smudge Stick aan te steken

De Salie Smudge Stick aansteken

De smudge stick laat je niet als een kaars branden maar je laat hem meer smeulen net als wierook. Houd de smudge stick boven de Abalone Schelp met het dikke uiteinde schuin naar beneden. Steek de onderkant aan en blaas de vlammetjes vervolgens uit en laat het dan lekker smeulen en roken. Misschien moet je dit herhalen als de stick te vroeg dreigt uit te gaan.

Tips bij het huis reinigen met een smudge stick

  • Je kan op meerdere manieren je huis reinigen van negatieve energie. Zeg tijdens het smudgen positieve gedachten en wensen voor je huis, je omgeving en jezelf. Als je klaar bent met smudgen en je wil de ceremonie beëindigen, is het misschien een idee om de opgebrande Spiritual Healing Smudge Stick in je tuin te begraven.
  • Om de rook goed door de hele kamer of zelfs door je hele huis te laten gaan, is het aan te raden een paar ramen en deuren op te zetten. Zo waait de rook lekker door je huis!
  • Tijdens het langzaam lopen door je huis zwaai je de smudge stick zachtjes heen en weer. Zo komt de rook in alle hoeken. Visualiseer hierbij dat de rook de negatieve energie verwijdert en zie deze negatieve energie door ramen en deuren weggaan. Zie dat hiervoor in de plaats positieve energie komt.
  • Als je meerdere kamers reinigt, sluit dan elke kamer af als je daar bent geweest met je smudge stick.
  • Als je helemaal klaar bent met de Smudge ceremonie kan je deze beëindigen door de stick te doven in het bakje water.
  • Om de reinigingsceremonie mooi af te sluiten, begraaf je de Spiritual Healing Stick in de aarde.

Veel succes en positieve energie bij je Spiritual Healing Smudge Ceremonie tegen negatieve energie!

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen