Eindelijk weer lekker slapen

Een goede nachtrust en daarna weer een goede nachtrust. Dit is essentieel voor jouw welzijn maar helaas niet vanzelfsprekend. Verschillende factoren zoals stress, onregelmatige werktijden, onregelmatige bedtijd en fel kunstlicht kunnen je gezonde slaap negatief beïnvloeden. Op die manier wordt in slaap vallen een echte uitdaging in plaats van een gewoon lekker in slaap vallen. Slaap is zo belangrijk voor je omdat je lichaam en je geest deze sluimertijd gebruiken voor regeneratieprocessen. Zodat je een ​​nieuwe dag weer fris kan beginnen.

Bad Heilbrunner slaapthee


Er zijn veel eenvoudige dingen die je kunt doen om je interne klok weer op het goede spoor te krijgen. Regelmatige bedtijden, ontspanningstechnieken, niet te veel eten, geen cafeïne of alcohol en een comfortabele slaapomgeving zonder kunstmatige lichtbronnen. Een goede kop thee kan ook helpen. De Bad Heilbrunner slaapthee met melatonine in een kopje bevat, naast bloemig geurende lavendel, de harmonieuze, milde noot van passiebloem en waardevolle melatonine. Dit zogenaamde slaaphormoon dat ook door het menselijk lichaam wordt aangemaakt, regelt het dag- en nachtritme en zorgt ervoor dat we ‘s avonds moe worden en comfortabel in slaap vallen. Melatonine helpt de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verminderen. Dit maakt de milde kruidentheemelange de ideale metgezel om je voor te bereiden op het slapen.

Dankzij de innovatieve toedieningsvorm in de stick kan de kant-en-klare thee met melatonine snel en eenvoudig thuis en op reis worden klaargemaakt. De geconcentreerde kruidenextracten met melatonine worden eenvoudig in warm of koud water gedaan en zijn meteen klaar om te drinken. Zonder roeren en zonder te laten trekken.

Ingrediënten Bad Heilbrunner slaapthee

Eén stick thee-infusiepoeder bevat:

  • Maltodextrine
  • Kruidenextracten (pepermuntextract, extract van zoete bramenbladeren, extract van passiebloemkruiden en lavendelbloemextract)
  • Natuurlijke smaakstof
  • Melatonine
  • Lavendelolie

Instructies

Scheur de stick open, giet de inhoud in een kopje en los op met warm of koud water (ca. 200 ml). We raden aan om 1 kopje van de vers bereide infusie eenmaal per dag kort voor het slapengaan te drinken, zodat het positieve effect kan worden gevoeld. De dagelijkse dosis van 1 stick niet overschrijden. Melatonine helpt de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verminderen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen. Langdurig gebruik of langdurig gebruik wordt niet aanbevolen. Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. En slaap lekker!

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen