100% natuurlijke wierook kopen

De wierook van De Moeder’s Geuren is niet alleen eerlijker omdat deze wierook voldoet aan alle criteria van eerlijke handel, De Moeder’s Geuren wierook voldoet aan alle criteria van eerlijkheid. Je bent op zoek naar een wierook die absoluut 100% natuurlijk is en zeker zonder chemische toevoegingen is bereid. Een milde wierook die niet veel te veel rook afgeeft in je huiskamer maar die gewoon een lekkere betrouwbare geur verspreidt.

Veilige wierook kopen

De natuurlijke wierook van De Moeder’s Geuren die je bij Boeddha.online kan bestellen is eerlijk naar de natuur. Sinds 1977 wordt de bloemenwierook alleen met natuurlijke oliën samengesteld en gerold met duurzame bamboe uit Assam, het snelst groeiende gras ter wereld met 1 cm per uur. Met houtskool van duurzame kokosnootbast, met milieuvriendelijk en gemarmerd, handgemaakt papier van hergebruikt katoen verpakt en met 3 miljoen stokjes tegelijk per zeecontainer verscheept.
De wierook is ook eerlijk naar de producent. Meer dan 200 mensen hebben permanent werk vanwege het handgemaakte karakter van onze producten. Ze krijgen goed loon inclusief medische verzekering, pensioen en leenmogelijkheden.
De wierook is eerlijk naar de consument. Boeddha.online en De Moeder’s Geuren bieden eerlijke producten met de beste prijskwaliteitverhouding door het hanteren van eerlijke marges. Bovendien leveren wij als enig wierookmerk gegarandeerd zonder chemische toevoegingen zoals ftalaten en verbindingen die onze gezondheid en met name onze hormoonhuishouding kunnen verstoren.

Bloemenwierook

Door de mildheid en natuurlijkheid van de geuren van De Moeder’s Geuren bij Boeddha.online is deze wierook de natuurlijke keuze van de ware wierookliefhebber geworden en wordt er in Nederland iedere 3 seconden een wierookstokje of kegeltje van De Moeder’s Geuren aangestoken. Wie wordt er nou niet blij van een geur van bloemen in je woonkamer?
Bloemenwierook is de mooiste sfeerbrenger in de Nederlandse woningen geworden. Het werkt ontspannend, ondersteunend, troostend, gelukbrengend en blijheid brengend met schoonheid en herinneringen.

Handleiding voor het gebruik

Een wierookstokje kan je met een lucifer of een aansteker aansteken, zodra het brandt en je een vlammetje ziet, blaas je het vlammetje uit. Het blijft nu smeulen. Wees altijd voorzichtig met vuur. Plaats daarom het stokje altijd in een wierookhouder waar het stokje stevig in staat en die de as goed opvangt. Is het gaatje van de wierookhouder te groot en staat het stokje scheef, vouw dan het stokje een keer om, zodat het dubbel zo dik wordt en wel past. Vangt de wierookhouder de as niet goed op, plaats de wierookhouder dan op een schoteltje.

Wierook en de 5 elementen

In oude tradities en in het boeddhisme wordt verteld dat alles in de wereld opgebouwd is uit 5 elementen. Aarde, lucht, water, vuur en ether. Het is interessant te weten dat wierook één van de weinige producten is dat alle 5 elementen in zich combineert. Wierook bestaat uit aarde (ingrediënten), verspreidt zich via de lucht, wordt bereid met water, wordt actief door middel van vuur en heeft een etherische, fijnstoffelijke werking (kalmerend, beschermend, positieve dingen aantrekkend). Waarschijnlijk werkt wierook daarom zo harmoniserend en helend. Wierook is een heel bijzonder en spiritueel product met tientallen toepassingen op het gebied van verstand, gevoel en lichaam.

Onafhankelijk geverifieerd
446 beoordelingen