Natuurlijke Wierook Kopen

De natuurlijke wierookstokjes van De Moeder’s Geuren bestaan uit een bamboehoutje met daaromheen een mengsel van houtskool en gemalen bast van een exotische boom die als kleefstof dienst doet. Voor de geur zijn daar nog houtpoeders, etherische olie en balsems aan toegevoegd. Allemaal natuurlijke grondstoffen! Dit mengsel wordt gekneed tot een soort deeg of een pasta. Met de hand wordt het deeg om het bamboehoutje heen gerold, waarna de stokjes in de schaduw te drogen worden gelegd.

Geuren en hun verborgen geheimen en rituelen

Het gebruik van geuren is zo oud als de mens. Oorspronkelijk werden in alle culturen geuren en hun geheimen alleen gebruikt voor religieuze doeleinden. Het maken van parfummengsels was uitsluitend de taak van priesters. Zij waren de natuurwetenschappers en de bemiddelaars tussen God en de mens. Hun werk als authentieke alchemisten was heilig; door de ware aard en betekenis van een substantie te onderzoeken, drongen zij door tot de onzichtbare en heilige werelden van de goden. De roeping en de betekenis van het priesterschap was de genezing van de ziel. De ziel kwam van God en moest vroeg of laat terug naar zijn schepper. Zonde werd gezien als de ziekte van de ziel en men kon genezen en teruggaan naar de ware kant van de Vader (God) als men door hulp van een ingewijde leraar weer verenigd werd met zichzelf, zijn geloof en met God.

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen