De art of mindful living

Mindful leven, of bewust leven, is oude wijsheid in het moderne hectische leven toepassen. Mindfulness is een energie die door jezelf wordt opgewekt. Breng je geest terug naar je lichaam en het nu, het huidige moment. Ze kom je in contact met jezelf en alles om je heen, je gaat ervaren wat er om je heen gebeurt.

Mindful in alles

Deze mindful-energie ervaar je de hele dag door, als je maar mindful bezig bent. Mindful koken, mindful werken, mindful je tanden poetsen, eten, fietsen en wandelen. Het is heel eenvoudig, gewoon bewust en met volledige aandacht dingen doen. Met je volle aandacht luisteren en spreken. Bewust spelen, bewust werken en bewust autorijden.

Ontspannend

Mindful leven is makkelijk en je hoeft er geen diploma voor te hebben of geen cursus voor te volgen. Het is ontspannend en heel aangenaam, er vloeit heel simpel vrede en geluk uit voort. Het is bewust allerlei dingen doen die je normaal op een dag ook doet, maar dan met je volle aandacht.

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen