Moeilijk in slaap komen?

Steeds maar schaapjes blijven tellen en toch wakker blijven liggen? Hoe vervelend is dat! Je bent op zoek naar een natuurlijke manier om in slaap te vallen en je denkt aan kruidendrank of kruidenthee. Lekker een warme kruidenthee drinken voor je naar bed gaat. Maar welke is goed voor je?

Veel mensen hebben last van slecht slapen. Je ligt in bed en je kan maar niet in slaap vallen. Vaak is dat een gevolg van piekeren of steeds terugkerende gedachten. Al die gedachten die maar in je hoofd blijven spoken. Je wil eigenlijk helemaal niet bezig zijn met die gedachten en toch blijven ze maar komen. In slaap vallen lukt dan absoluut niet. Hieronder lees je welke theesoorten je het beste kan drinken om straks lekker als een roos te kunnen slapen.

Lavendel
Lavendel werkt kalmerend, ruikt lekker en de thee ervan smaakt heerlijk. Het kalmerende effect komt je slaap natuurlijk ten goede. Met lavendel in de Goede Nachtrust thee van Bad Heilbrunner kan je jezelf in de stemming brengen om jezelf ‘s avonds helemaal uit te schakelen, je hoofd leeg te maken en een aangenaam gevoel van inslapen creëren. Zo kan je de volgende dag met nieuwe kracht beginnen.

Kamille
Kamillethee is ook een lekkere slaapthee. Je kan deze milde kruidenthee van Jaco Hooy online kopen. Kamille thee laat je lekker tot rust komen, ontspant en ontstresst. Naast rustgevend en kalmerend, is het ook ontstekingsremmend en verlichtend.

Rooibos
Natuurlijk ken je ook wel rooibosthee met zijn zachte smaak. Het fijne van deze rooibosthee is dat deze kruidendrank je helpt om makkelijker in slaap te vallen.

Citroenmelisse
Hoewel citroenmelisse afstamt van de muntfamilie, smaakt het niet als munt. Ook deze ontspannende kruidendranmk kan je helpen om lekker in slaap te vallen.

 

Onafhankelijk geverifieerd
465 beoordelingen