Geplaatst op

6 Mindful Cadeaus Om Fijn Weg Te Geven

De fijnste mindfulness cadeaus om te geven

Het is heerlijk om iemand iets te geven. Gewoon zomaar of voor een speciale gelegenheid. Je moeder is jarig, je vader kan wel een oppeppertje gebruiken, je neefje is een beetje depri of je zus moet examen doen. Het is ook leuk om jezelf eens een cadeautje te geven. Een mindful cadeau is een cadeau met een betekenis. Die betekenis kan diep zijn, bijvoorbeeld een Boeddhabeeld, maar het kan ook gewoon inhouden dat je om iemand denkt.

Een dagboek of notitieboek als mindful cadeau

Een Buddha journal is een dagboek dat je elke ochtend en avond stil laat staan bij het nu. Door het focussen op nu ben je niet met verleden of toekomst bezig. Gewoon helemaal in het nu en lekker zen. Bekijk de mooie dagboeken op Boeddha.online.

Wenskaarten mindfulness

Bestel bij Boeddha.online wenskaarten van bijvoorbeeld Tibetan Art Products van Carmen Mensink. Carmen Mensink schildert Tibetaans-Boeddhistische kunst en geeft hierin cursussen en lezingen over de hele wereld. Zie ook andere wenskaarten van andere artiesten en leveranciers. De wenskaarten zijn prachtig gedetailleerd en fijn om naar je vrienden te sturen.

Zen tuin

Als je een momentje van rust en stilte wil, is dit zentuintje heerlijk voor je. Met een mini harkje, zand, wierookstokje en misschien een Boeddhabeeldje maak je steeds weer een leuk ontwerp. Je wordt er helemaal zen van.

Meditatiedeken

Tijdens het mediteren wil je je behaaglijk voelen en het zeker niet te koud hebben. Een meditatiedeken of een meditatie omslagdoek geeft je de warmte die je nodig hebt. Heerlijk comfortabel bij je meditatie. Fijn om aan jezelf te geven en nog leuker om er een vriendin mee te verrassen!

Klankschaal

Een klankschaal is ideaal om tot rust te komen. De trillingen van de klankschaal dringen tot diep in je lichaam door en hebben vooral een rustgevend en helend effect. Het perfecte cadeau als je je meer wil verdiepen in meditatie.

Etherische olie en aromadiffusers

Aromadiffusers en essentiële olie zuiveren de lucht en nemen onaangename geuren weg. Ervaar met deze therapeutische werking een aangename sfeer in je woonomgeving. Voel je prettig en ontspannen.