Geplaatst op

Dennennaalden thee kopen

Dennennaalden thee is gezond

Dennennaalden komen van de dennenboom. Deze den met de botanische naam Pinus is familie van de naaldbomen. Pijnboompitten, ook van de den maar dan de zaden, ken je misschien al. Lekker over de salade. De dennennaalden kan je ook gebruiken en verwerken in je thee. Dennenthee wordt al eeuwenlang gedronken door Europeanen, vaak gebruikt als gezondheidsmiddel. In dennennaalden zit Vitamine A en Vitamine C, retinol en ascorbinezuur. Goed voor de aanmaak van witte bloedcellen, de opname van ijzer in je lichaam, voor een goede en gezonde weerstand, zorgt mede voor gezonde huid en slijmvliezen en bevordert je gezichtsvermogen.

Voordelen dennennaalden thee

  • Vitamine C
  • Vitamine A
  • Ondersteuning afweersysteem
  • Positief voor gezichtsvermogen, je huid en je haar
  • Verlichting bij klachten aan luchtwegen, slijmvorming en je keel
  • Helpt bij depressies, stress en vermoeidheid
  • Vermindert vrije radicalen

De lekkere geur en het gezonde effect zijn goede redenen om een heerlijk kopje dennennaalden thee te drinken. Dennenthee van Jacob Hooy die je hier bij Boeddha.online kan kopen, bevat heel veel Vitamine C en Vitamine A. De dennennaalden thee is kant-en-klaar, er zitten 20 theezakjes in het pak.