Geplaatst op

Droom mix kruidendrank

Jacob Hooy Droom Mix

Lekker slapen is heerlijk, leuk dromen is ook heel leuk. Maar vooral is het fijn als je altijd lekker kan slapen en ‘s morgens weer uitgerust wakker wordt. Als je het moeilijk vindt om in slaap te komen is dat heel vervelend, maar er is wat aan te doen en nog wel op een natuurlijke manier. Kruidenthee van Jacob Hooy kan eraan bijdragen dat je je rustiger gaat voelen en je daardoor makkelijker in slaap valt.

Goede nachtrust

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Je hormoonhuishouding kan herstellen en je lichaam kan optimaal vet verbranden. Na een goede nachtrust heb je minder trek in zoetigheid en je hebt meer wilskracht om allerlei verleidingen te kunnen weerstaan. Welke theesoorten en kruidendranken helpen?

Gezonde Nachtrust Thee


Citroenmelisse draagt bij tot een gezonde slaap. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 5-10 minuten laten trekken. Eén tot vijf maal daags een kopje drinken. Ingrediënten: cacao, rooibos, citroenmelisse, kamille, zoethout, vlierbloesem, honingaroma, vanille-aroma.

Droom Mix Kruidendrank


Doe het zakje in een kopje en overgiet dit met kokend water, 5-10 minuten laten trekken. Eén tot vijf maal daags een kopje drinken. Ingrediënten: zoethout, anijs, zoete venkel, dille, fenegriek, echte karwij.