Nagchampa betekenis

Nagchampa wierook vind je heerlijk ruiken en je hebt het altijd wel in huis. Nagchampa is niet voor niets één van de bekendste geuren van wierook. De gele bloem van de Champac-boom heet Champa en wordt gebruikt om het typische aroma aan Nagchampa wierook te geven. Nagchampawierook bevat een dikke vloeibare hars, halmaddi, afkomstig van de Ailanthus malabaricaboom, waaraan ze haar kenmerkende grijze kleur en vochtige textuur dankt. Naast halmaddi bevat Nagchampa ook sandelhouthars. Nagchampa komt niet alleen voor in wierook maar ook in zeep, lotions, geparfumeerde oliën en kaarsen.

Natuurlijke wierook

Nag Champa wierook vindt haar oorsprong in India. De tropische gele Champa bloem, de Plumeria, groeit hier en verspreidt de typische zoete Champa geur. Boeddha.online wierook van De Moeder’s Geuren wordt met de hand samengesteld, met de hand gerold en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meditatie

De geur, zacht, zoet en warm, helpt je te ontspannen en is perfect geschikt voor het branden tijdens je meditatie. De geur kalmeert je en geeft je een verlicht gevoel.

Nagchampa wierook bestellen

Natuurlijk kan je bij Boeddha.online die heerlijke Nagchampa wierook online bestellen! In de vorm van stokjes of kegeltjes, allemaal van De Moeder’s Geuren natuurzuivere Wierook. Kijk ook op de pagina wierookhouders!

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen