Natuurlijke wierook branden is goed voor je gezondheid

Je houdt van een fijne sfeer. Je wil gezelligheid maar ook wel eens op een iets dieper vlak. Niet zomaar wat kletsen over oppervlakkige zaken, ook leuk, maar goed filosoferen over bijvoorbeeld de zin van het leven. En dat wil je in een schone en gereinigde ruimte.

Salie, Palo Santo Heilig Hout en wierook branden is dan een goed idee. Reinigende producten. Wierook zuivert de lucht en maakt zelfs 94% van de bacteriestammen in de lucht binnen 1 uur onschadelijk, volgens een onderzoek van de Amerikaanse Overheid (PubMed.gov, US National Library of Medicine, National Institutes of Health). Het begint met de goede wierookstokjes kopen.

Natuurlijke wierook zuivert

Het is heel belangrijk om natuurlijke wierook te kopen en geen chemische wierook. De wierook van De Moeder’s Geuren is gemaakt van natuurproducten. Om die reden kan het daarom best wel eens wisselen van kwaliteit. Controle en de kennis waar de ingrediënten vandaan komen is daarom noodzakelijk. De zuiverheid van de oliën die als parfum gebruikt worden, wordt door De Moeder’s Geuren gecontroleerd of wordt bij gerenommeerde parfum bedrijven aangekocht. Deze bedrijven garanderen en controleren ook de kwaliteit. De wierook die je koopt bij Boeddha.online is de natuurlijke wierook van De Moeder’s Geuren.

Met natuurlijke wierook beter slapen en leren

De Universiteit van Freiburg heeft onderzocht of een wierookgeur kan helpen bij leren en studeren. De uitkomst van het onderzoek was dat het studeren met de wierookgeur en het vervolgens slapen met de wierookgeur het leerproces met 30 procent verbetert. Het onderzoek is gepubliceerd in het toonaangevende tijdschrift Nature.

Wat zijn wierookstokjes?

Wierookstokjes zijn dunne gespleten bamboehoutjes met daar omheen een mengsel van houtskool en gemalen bast van een exotische boom die als kleefstof dienst doet. Voor de geur zijnnog houtpoeders, etherische en parfum oliën en balsems toegevoegd. Na toevoeging van water vormt dit mengsel door de kleefstoffen een soort deeg of pasta. Dit deeg wordt met de hand om het bamboe stokje gerold, waarna de stokjes in de schaduw gedroogd worden.

Wierook rollen met de hand

Wierookstokjes van De Moeder’s Geuren worden met de hand gerold. De parfum oliën worden voor het rollen toegevoegd aan het wierookdeeg. Dit is heel belangrijk om te weten, want bij de meeste andere merken worden de wierookstokjes pas na het rollen van parfum voorzien, door de stokjes met wierook te dompelen in chemisch verdunde parfum. Hierdoor weet je zeker dat wierook van De Moeder’s Geuren altijd natuurzuiver is waarbij gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke oliën. Door deze hoge kwaliteit is de prijs misschien ook iets hoger dan je gewend bent, maar daardoor krijg je wel het meest zuivere en natuurlijke product en de meest zuivere geur. Deze zuiverheid van de gebruikte ingrediënten bepaalt hoe delicaat een geur kan worden gemaakt. Zachte en ronde geuren kunnen alleen met kwaliteitsingrediënten gemaakt worden. Reinig je huis en je leefomgeving en ga heerlijk genieten van de wierook van De Moeder’s Geuren. Ervaar!

Onafhankelijk geverifieerd
500 beoordelingen